Monday, May 12, 2008

Färgval

På landet har min pappa snickrat oss ett par enkla bord och bänkar. På sommaren blir vi ofta många när vi ska äta och kände att vi ville ha ett flexibelt bord och flexibla sittplatser. Som man kan ta fram och ställa undan lätt. Så det blev en konstruktion med bockar och skivor.
Nu ska det målas ... och vi funderar på färg. Det ska hålla bra för att stå ute ganska mycket. Jag har en idé. Men tips önskas! Så får vi se om vi tänker samma ...





3 comments:

petra.m said...

Hejsan!
Tack för kommentaren! Med tanke på att jag hinner så mycket så är det ju för att jag jobbar nästan heltid i verkstan och så är jag en superdrejare;)
Jag är så sugen på att pröva dekalerna nu! För allra första gången. Brukar du tvätta av keramiken med nåt speciellt innan du sätter på dem?
Vad härligt att ha varit på en sån resa!! Det skulle jag med vilja.
Tyvärr är jag en usel målare, jag tar bara det jag har och grundar nästan aldrig, så därför håller det kanske inte så länge:) Fina var möblerna iallafall!
Ha det så bra!
Mvh Petra

Emma Clara said...

Jag var på Färg och Form och det var dåligt med mormorsglas.....inga skålar alls och kakfat endast i lila så det köpte jag inte...de var inge fina...annars var det dåligt på "moln"-fronten ....men jag köpte lite metervara i nått cavans liknande matrial i blått och grått med moln och nån mer nessär......nästa är ju 31 mj och 1 juni..då får du åka dit!!!!
Vilka fina bänkar och bord...men vilken färg.....??? Creme-vita??

Anonymous said...

Vilken superbra idé med så enkla och robusta bord och bänkar! Den ska jag nog ta efter! Man kan ju enkelt stuva undan dom då de inte behövs också. Jag skulle måla dom vita, men det gör jag ju med allt så det var ju ingen överraskning...