Friday, January 02, 2009

Juleskåpet

Jag lovade en bild på vårt julskåp. Det fyller jag med godis och dricka och så öppnas det på julafton, efter maten, och då är det fritt framm att mumsa och äta ... Här är bild när det var fullt, nu ser det inte lika ut kan jag säga.
Ni får en bild på tomten också. Han kommer varje år, för vi är så snälla. Annars känner jag att snart är det dags att dansa ut julen här. Men inte riktigt än. Ska slappa lite till först.

2 comments:

petra.m said...

Hej lena!
God jul och gott nytt år! Jag såg ju ditt supersöta fat med ängel på och blev så sugen på lite ängeltema själv:) De är bara så himla söta. Nu ser jag även dina nya änglar och de är underbara!!Vad fin keramik du gör. Har du mycket tid i verkstan nu? Själv tycker jag det har blivit lite för lite i höst och hoppas jag kommer att komma igång mer i vår. Andra jobb tar ibland musten ur en och det är svårt att gå ut kvällstid ibland när man är trött och bara orkar sitta i soffan. Det känns som att det är en svår balans med allt jag vill göra och med små barn hemma som också tar mycket tid:) Det konstiga är att keramik är det roligaste jag vet och ändå ibland inte orkar ta mig tid... Ha en härlig fortsättning! Mvh Petra

Agata said...

Åh, herre gud vilket härligt skåp. Inget för såna som jag som saknar disciplin fullständigt. ;-)