Monday, May 07, 2012

Karusell

... är det nu. Livet snurrar på i en nästintill obehaglig takt. Jag försöker hänga med så gott jag kan. Pustar ut efter en söndag i gympans tecken med jobb gymnastiktävling från 07.00 till 22.30 (!) Resultatet blev två brons för lilltjejen. :)
Imorgon åker sonen på skolresa till London. Äntligen! Härligt för dem. Men lilla mamman tycker det är lite jobbigt. Nu ska han bli stor ;)
Högtryck på jobbet.
Det är trädgård och sommarstuga och massor av keramik som ska produceras till sommaren försäljning.
Någonstans ska man också njuta av våren, träna för att orka, hålla hemmet i någorlunda ordning och göra roliga saker med familj och vänner.
Ja, ja det är väl helt enkelt så det bara är. Men. Ner i verkstan, så att det blir något gjort!

Och ni vet väl att behövs det avslutningspresenter, studentpresenter, bröllop eller bara något nytt fint till er själva. Så hör gärna av er!

2 comments:

FaB Keramik said...

Hej Lena! Hur mår du? Kan du inte komma å fika nån dag, och njuuta av våren (hur hinner man det?) Läser att du haft det tufft, hoppas på ny energi fort - kram på dig från Frida

Getingedalen said...

Äsch, vad tusan nu ska det helt plötsligt bli regn på måndag! Hoppas det hinner ändra sig igen. Vi kör ändå, vi har ett stort garage eller en car port vi kan hållas i. Spännande!