Monday, February 27, 2012

Rea i hyllan

Jag har städat och rensat i min hylla och märker hur mycket keramik jag har. Så jag tänkte att nu får jag rea lite. Jag har plockat fram en massa som jag tar 50 kr för. Lite udda saker och saker som missats lite i form och glasyr. Man kan planetera i kopparna, använda dem till slit och släng och faten till blomfat. Har satt ner en hel del av textilen från Nyblom o Kollén också, servetter, handdukar och smådukar för 10 kr. Välkomna hit och fynda!
Jag har gjort fint i hyllan också så att ni kan köpa av de vanliga sakerna också :) För eller hur nu känns det som om det är lite vår i luften och man blir sugen på lite pastelliga färger.




Friday, February 24, 2012

Färdig bok

Jag har gjort en gästbok till stugan vi firar sportlov i. Äntligen klar. Lite pyssel blev det då alla nålar jag hade med mig gick av när jag skulle sy ihop ryggen, och sälens Ica kunde inte förse mig med nya. Men det blev riktigt bra ändå under omständigheterna tycker jag. Japansk bindning, grått klot, dalaband på omslaget, ett fint marmorerat försättsblad. Nu ska dottern få inviga den och skriva om vår sköna vecka.

Monday, February 06, 2012

En måndag i min lilla verkstad

Idag har det varit verkstadsdag. Lite seg var jag idag så jag hann inte så mycket men litegrann i alla fall. Här får ni se krasch högen också det som inte blev något ...