Monday, December 19, 2011

Granen

Check!

Jag kör på


Årets pepparkakhus! Check. Det har fönster av smält Vicksblå, som lyser fint om man sätter en lampa i eller bakom huset.


Bakat. Check. Kanelhjärtan en masse ... och lussebullar. Fatet har jultext i kanten och kostar 500 kr. Jag har vita utan text som kostar 400 kr. Fin som tallrik, uppläggningsfat eller ett fat att ställa fina ljus och julpynt på. Finns att köpa hos mig. Nu jobbar vi vidare ...

Sunday, December 18, 2011

Titta vad jag hittade bakom gardinen

En liten blueberry ripple pelargon som har satt fart med fina blommor. Annars är det julstök som gäller. Bakning, godis, klappar ...

Saturday, December 17, 2011

Julöppet

Imorgon söndag 4:e advent håller jag lite julöppet hemma för er som vill köpa julklappar. Välkomna mellan klockan 10-12. Vill du komma en annan tid så slå en signal så gör vi upp om en bra tid.
Juliga hälsningar Lena

Tuesday, December 06, 2011

Så var en marknad till fixad

Tack alla trevliga ni som kom. Det var roligt. Mycket folk. Julstämningen artar sig. Nu har jag keramiken hemma i min hylla. Vill ni komma och titta eller handla så hör gärna av er.




Saturday, December 03, 2011

Adventsmys

Imorgon är det dags igen, för lite marknad. Eller adventsmys som vi kallar det denna gång. Nu är vi inomhus, och det är skönt med tanke på regnet som faller nu. Har varit och gjort i ordning nu, det blev fint. Välkomna till Smedtorpsvägen 26 i Adolfsberg, vi bjuder på fika! Öppet 11-16.

Friday, December 02, 2011

En härlig minisemester

Det har varit lite mycket ett tag. Jag har varit otroligt stressad och inte riktigt mått bra. Men nu for vi till Uppsala, mannen och jag. I onsdags, och gick på en mycket bra Eldkvarnkonsert på det trevliga och mysiga stället Katalin.





Jag fick gå på hemslöjden och bland annat träffa trevliga Lina från Ä I A Gart och prova hennes fina armband och få titta på annat fint hantverk. Sådant gör mig snäll och glad. Lunch i Saluhallen. Lite domkyka, tänk vad de kunde bygga förr ...





Torsdagskvällen avslutades med syjunta hemma i Örebro men mina goda juntavännter. Vi målade en tavla tillsammans, och kvällen avslutades med en julapelsin. Nu känner jag mig mycket gladare. Jag är på banan igen.