Monday, May 30, 2011

Firat och klart

NU har jag firat och blivit firad. Nu är jag verkligen 40-år! Först reste vi bort på en underbar semester och firade min lilla fina familj och jag.



Sen var det hem och fixa, fixa till ett öppet hus för släkt och vänner med fika och grillning, som sen visade sig bli en riktigt partig historia till framåt halv fyra (!) Tack ni som var där :)


Sen var det ladda om och i lördags var det fest för vänner med mat och dryck och sång och dans och fantastiska presenter och härliga och roliga vänner. Jag känner mig så uppvaktad! Allt gick så bra (med lakansdukar och till och med fyndad klänning från Bra begagnat!) Fina uppträdanden med sånger. Tack, tack, tack alla ni som var med!


Sen lite morsdag på toppen. Så efter att den här mor hade städat efter festen så var vi en sväng i stadens stadspark och låg i gröngräset (på min nya solmadrass jag fick på lördagen, tack Bella), mat på en trevlig uteservering och en tur till kyrkogården och min egen mamma och gjorde fint på graven. Och tänk det gjorde inte så ont. Maj har varit en kalasande månad. Känns som om jag fyllt år hela månaden! Nu är jag redo för nya äventyr!














































































Wednesday, May 25, 2011

Till mor på morsdag

Jag har ett antal mammamuggar till morsdag, 220:-. Ring eller mejla om du är intreserad. De är mellan 11-15 cm höga och 9-10 cm i diameter. Perfekta till te eller kaffelatte. 070-696 39 10. Mejl.





Sunday, May 22, 2011

Maj är min favoritmånad ...

... men den går alltid så fort. Och i år har den gått extra fort och det har varit någonting hela tiden. Det tycker jag egentligen inte om, jag vill njuta och vara öppen för vad som händer och bjuds. Men nu är det som det är. Och nu är även loppisen check. Den har verkligen stressat mig. Men det gick jättebra, många var där och stod och sålde, alla var glada och det kom många köpare. Skönt. Mitt bästa fynd var denna vas till min turkosa samling.

På söndagen fick jag med mig mannen till trädgårdsdag i Karslund. Köpte lite plantor (som jag sen cyklade vidare och planterade på mammas grav så att det blev fint där med), och så en till fin sak till den turkosa samlingen, en blompinne i glas av duktiga och trevliga Anna Höggren som gör så fint glas. Den fick sällskap av fina fina förgätmigej som jag plockade på vägen hem. Men innan det låg vi i gräset och åt glass och njöt i alla fall en stund helt kravlöst av härliga maj.

Nu är det min "lediga dag" och nu ska jag gå ner i verkstan och göra så mycket keramik jag bara hinner tills barnen kommer hem.



Friday, May 20, 2011

Loppis

På lördag 21 maj är det loppis i Adolfsbergsskolan. 11-15. Det är sonens klass som ska åka på studie/klassresa till London nästa år. Kom och fynda. Vi säljer även fikabröd och så kan du fika på plats. Välkomna!

Torsdagsstädningen är återinförd

Hela familjen hjälpte till. Huset blev rent, fint och snyggt. Och idag är det fredag och vi kan komma hem till ett färdigstädat hus. Är det inte skönt så säj ...

Saturday, May 14, 2011

Idag är det kalas ...

... för släkt och vänner. Eftersom jag har fyllt år. Klockan två kommer de. Har bakat och lagat mat. Ser fram emot att träffa nära och kära.

(Vad blogger har krånglat ... blev rädd där ett tag att allt försvunnit ... men det var kvar).

Thursday, May 12, 2011

Äntligen har jag planterat

Det tog ett tag i år, men nu är fröna nere. Jag älskar att så, och skörda, inte så mycket att rensa och vattna. Därför hoppades jag på regn igår ...
Lite hade skött sig själv, sparrisen var uppe och persiljan med och fin fin gräslök. Det andra kommer när det kommer.



















Tuesday, May 10, 2011

Här har jag varit

Härligt har jag haft det :)


Jag är och jag finns ...

... det är bara så mycket på våren som gör att jag inte hinner det jag vill. Och inga fina bilder blir det nu heller för jag har kameran hemma. Jag har varit ledig. Jag har varit bortrest. Jag har fyllt år. Jämt. Och jag har haft det såå bra. Lyxigt. Varmt. Avkopplande. Men när man kommer hem igen så blir det lite rusch.

Men bara så ni vet. På lördag är vänner och familj välkomna på fika vid två och framåt och kommer man framåt kvällen blir det grillning. Fira 40. Jisses, hur har det gått till? När blev jag så gammal?