Tuesday, August 31, 2010

Sonen fyller 14 år

tänk vad tiden går ... Nyss var han en liten bebis och jag undrade hur de kunde släppa iväg oss från BB ensamma med detta barn. Sen har vi följts åt detta livliga, underfundiga och roliga barn och jag. Han gjorde bus och äventyr och jag var ofta steget efter. Han har varit envis, driven, viljestark och glad. Och vi har haft så roligt ihop. Nu är han en trevlig, välfomulerad, rolig, behändig tonåring (än så länge i alla fall ;) som jag fortfarande har roligt tillsammans med och jag är nästan larvigt stolt över honom och så glad att just jag får vara hans mamma. Grattis!

Monday, August 30, 2010

Medicinlådan

Check.
Annars ligger jag lite efter i rensningen men jag kommer ...
Veckans rensning är garderoben, med bonus av pennor och tidningar ...
Jag måste ta sats för garderoben.

Wednesday, August 25, 2010

Rensa i röran

Jag har antagit utmaningen från Life is a place of cupcakes och ska börja rensa. Det står ständigt på min listan i och för sig men nu kanske det kan bli mer strukturerat. Varje år när vi "flyttar hem" från landet så känner jag ett stort behov av att fixa hemma, göra om, göra färdigt avslutade projekt och städa och rensa. Vi landar i hemmet med allt från landet som vi fraktat ut under hela våren och sommaren. Skafferivaror som inte gick åt, frysvaror och kylvaror som nu står dubbelt. Kläder och saker. Jag säger alltid till familjen att nu tar vi ett rum i taget och fixar till ... och det funkar ett tag. Men på det här sättet kanske det blir roligare. Problemet är att jag ligger efter, duktiga Susanne har redan rensat i badrumsskåpet och medicinskåpet, linneskåpet, och skafferi och kyl och frys ... men jag får väl jobba på lite. Häng på ni med!

Tuesday, August 24, 2010

Ny telefon. känner mig gammal

Har fått ny mobil. Och kan knappt ringa! Sonen får visa allt. Har jag blivit gammal? Sony ericsson x10 mini pro. Vi får se om vi lär känna varandra??? Har i alla fall klarat detta inlägg.

Monday, August 23, 2010

Inläggen duggar inte tätt här inte

Ser att jag är förskräckligt dålig på att skriva. Så kan det vara. Ska försöka bli bättre.
Just nu är jag såå förkyld, ganska passande till detta grå väder men inte så kul.
Igår vardagslyxade jag. Satt på altanen och fikade med lilla damen och mannen på eftermiddagen. Sen planterade jag lite blommor som stod utställda i rabatten i sina krukor. Sen smet jag iväg till skogen och hittade massor av gula kantareller och svart trumpetsvamp. Vilken skatt. Kameran ligger hemma. Visar sen.

Friday, August 20, 2010

Ordning och reda


Gillar jag. Både bokstavligen och bildligt talat. Ett besök i huvudstaden resulterade i lite nytt från denna trevliga affär. Jag köpte ett rött block, och de två småprickiga necessärerna/fodralen i två olika storlekar. En korthållare, men hallonröd skinn(imitation?) och ett rött armband följde också med. Här finns webshopen.




.

Wednesday, August 04, 2010

Lite sladd, lite fynd

Har varit på en trevlig loppisrunda och gjorde lite småfynd. Här ser ni dem. Allt till en mycket billig penning.