Friday, December 25, 2009

Julmarknad i Kolja andra advenstshelgen

Lovade för länge sen bilder från vår julmarknad i Kolja. Här kommer de. Jag gillar känslan att vi väcker det lilla uthuset till liv en gång om året och fyller det med liv, rörelse, vackara saker och glada människor. I år kom det nog mer folk än någonsin. Allt gick så bra. Ruschigt men roligt och mysigt. Så kul att vara med er tjejer. Tack för att ni är mina vänner!



















Friday, December 18, 2009

Ta en paus

I julstressen och gör lite vit kardemummatryffel. Själv känner jag mig alldeles för uppstressad för att det ska vara bra. Jag TYCKER OM julen. Jag VILL göra mys och bak och trevligheter. Men jag HINNER INTE ... Nu är sista dagen på jobbet innan ledigheten så förhoppningsvis kommer jag ikapp och får lite julefrid sen. Frågan är bara om jag blir klar här med ... Men som sagt, ta en paus och gör lite tryfflar, det ska jag göra i helgen. Kram.

Friday, December 04, 2009

Dags för marknad

En marknad klar. Första advent på Stallbacken. Nästa går av stapeln imorgon. I Kolja. Hos Gunilla. Det är mycket packande och släpande hit och dit men det är mysigt när vi väl är igång. Skulle visa lite bilder men hittar inte sladden till min kamera i röran så det får bli inlägg med inte helt nytagna bilder. En skylt. Och en kik i ugnen.






Wednesday, December 02, 2009

Julmys


Jag har nu införskaffat mig Ernst julbok. Jag gillar Ernst. Jag har dock inte öppnat den än för jag vill ha en lugn stund och sitta och njuta och någon sådan har inte uppkommit än. Men snart så ...