Friday, September 25, 2009

En nioåring i familjen

Så har vi födelsedag igen. Idag är det lillprinsessan som fyller nio år... Oj, så spänd. Oj, så glad. Hon hade sovmorgon idag och jag tog flex. Det är lyx att få njuta tillsammans med en sådan liten härlig människa. Kalasandet fortsätter ikväll och imorgon.

Tuesday, September 22, 2009

En skön helg

Med Äppelmarknad på Julita gård. Ett favoritställe. Söndag med Mickelsmäss i Karslund. Ett annat favoriställe. Och på tal om favoriter så finns där Anna Höggren som är min favoritglasblåsare. Brukar unna mig ett glas av henne då och så. Nu har jag sex stycken. Köpte lite annat fint med.






Thursday, September 17, 2009

Min mammas födelsedag ...

... är det idag. Men vi kan inte ses för hon dog för åtta år sedan. Men jag har plockat några fina blommor som fortfarande blommade i trädgården och jag ska sätta dem på graven idag. Och sen får jag låtsas i huvudet att vi är på kalas. Mamma fyller 67. Grattis mamma, jag saknar dig.



Svar på kommentarer

Jo, vi har varit i Kumla. Ja, i Kumla finns Skoindustrimuseet som gör dessa fantastiska skor till barn och vuxen. Barnskorna är nästan finast för de är så runda och fina i tårna. Vuxenskorna är antingen lite spetsigare eller med lite mer "rak" tå, men jättefina de med. Jag har flera stycken och jag beställde ett par vita nu som de ska göra till mig. Jag visar dem sen. Det bästa är nästan priset. 150:- för barn 220:- för vuxen.
Och Carola, vi kan gärna höras av och dela lite funderingar. Lämna en kommentar vart jag når dig.
http://www.skoindustrimuseet.se/

Monday, September 14, 2009

Det blev lite trist med nya färgerna

så nu tog jag i lite med rött och grönt istället.
Idag har jag fyndat igen. Kände att jag ville ha lite hösttema i hallen och köpte en till skolaffisch, med svampar på. Hittade en jättefin med klöver också som fick slinka med.




Thursday, September 10, 2009

Lite nya färger ...

Jag vet inte om det blev så bra. Byter kanske igen. Men nu är det fika här ...

Tuesday, September 08, 2009

Höst är sortera och rensa ...

... men jag har inte kommit igång ordentligt än. Mest i huvudet. Ser framför mig hur ordningsamt det ska bli. Sen. Skyller på att jag inte tycker att det är höst riktigt än. Håller också på att sortera annat i huvudet. Som: Vad är viktigt i mitt liv: Vad vill jag lägga min tid på?: Hur vill jag vara, leva tänka och tycka? Hur vill vi ha det hemma? Vad är rätt? Vad är fel? Svårt. Ja. Nödvändigt? Jag tror det.

Tuesday, September 01, 2009

En ny tid i mitt liv

Jag har blivit tonårsmamma! Min fina pojke har blivit stor och fyllt 13. Det kommer att bli en ny spännnade tid förstår jag. Det är bara att hänga med. Än så länge är det trevligt ;) Gårdagen firades på sushiresturang och han var så nöjd och glad. Tänk vad fort det gått! Jag tycker det var alldeles nyss han kom ut, liten röd och skrynklig och jag blev mamma för första gången.