Saturday, June 27, 2009

Sommarkurser är bra för själen

Så var min sommarkurs slut. Kan varmt rekommenderas som början på semestern. En vecka bara för mig, med inspirerade människor och göra något kul. Dessutom trevlig miljö, god mat och ja .. alldeles, alldeles underbart (för att säga som Askungen). Att jag dessutom lärde mig ett fantastiskt hantverk var ju en bonus. Det här blev jag biten av. Det kommer att bli fler böcker.





Röran på mitt arbetsbord var värst av allas ... men så är det är jag jobbar :)


Wednesday, June 24, 2009

Min första bok färdig


Koptisk bindning, omslag i papper som vi klistermarmorerat.

Livet är skönt just nu


Sol i massor. Supervarmt. Glada barn. Jag går på en otroligt kul och inspirerande kurs. Mysiga kvällar på ön med kvällsdopp och yatzy. Kan det bli bättre? Tror inte det.

Tuesday, June 23, 2009

Konst på hög


Har vi i Närke. På Kvarntorpshögen som är en gammal industrilämning står nu en massa konstverk och inspirerar. Idag har vi varit där med kursen och gått guidad visning. Jag har värsta lyxsemestern!

Monday, June 22, 2009

Morgon på färjan igen


Solen skiner. Kaffe. Otroligt vackert. Vatten. Gröna öar. En skägg dopping. Sen att det står en man och borstar tänderna från relingen det får man väl ta. Det verkar rätt romantiskt att bo på en ö på sommaren i alla fall.

Sunday, June 21, 2009

Morgonkaffe på färjan


Ska gå sommarkurs och åker nu från landet med tidig morgonfärja. Barnen sover sött i sängarna och när de vaknar ska de springa upp till morfar. Jag ska gå bokbinderi kurs och lära mig göra anteckningsböcker och skissböcker. En vecka för bara mig. Åker tillbaka till ön och barnen om eftermiddagarna och lever landetliv. Bättre kan det knappast bli.

Sommarkeramik


Här får ni se lite somrig keramik.

Friday, June 19, 2009

Min utsikt


Från fönstret på landet. Ligger i sängen, dricker kaffe och ser ut på det här. Det är frid. Och nu är det midsommar!

Wednesday, June 17, 2009

Äntligen

... har jag gjort rabarbersaft. Då är det sommar. Nu har jag fina flaskor med rosaröd saft att njuta av. Gott.



Loppisfynd

Jag gillar påsar. För ett tag sen hittade jag de här på loppis. Mjölpåsar. Jag köpte en hel bunt. De ska jag använda när jag säljer keramik.


Friday, June 12, 2009

Vems är vems?


Syster och jag är med barnen i Astrid LIndgrens värld. Nu insåg vi vid kvällsgåendet att vi ställt linsburkarna bredvid varandra. Kan bli hur spännande som helst.

Wednesday, June 10, 2009

Monday, June 08, 2009

Mycket, mycket ...

... men försöker vara i nuet. Därav dåligt med blogginlägg. Det är bröllop och födelsedagar, student och skolavslutningar. Massor på jobbet. Hej, vad tiden går fort. Och jag övar och övar på Mindfullness och kroppsscanning och att vara här och nu. Inte så lätt.
Öppet hus gick ganska bra. Det kom folk alla tre dagarna och jag sålde en del. Roligt. Det är så spännande för man vet ju inte, ska det komma en eller 20 personer. Det blev mittemellan kan jag säga. Trevligt.