Monday, June 30, 2008

Sommarledigt

Nu far jag till landet där inga datorer finns. Om jag har vägarna förbi stan kanske jag skriver. Annars inte. Ni får ha det så bra! Ha en härlig semester, det ska jag.

Thursday, June 26, 2008

Grönt är skönt

Det blev grönt och det blev jättefint! Bänkarna har jag och ställer någon blomma på när vi inte är många så att vi sitter vid bordet. (Bordet plockar vi isär när vi inte använder det och det stod isärtaget nu när jag fotade. Därför får ni bara se bänken.) Och snart är det semester så att jag ska få vara på landet mycket mer. Längtar ...


Efter

Före

Thursday, June 19, 2008

Sunday, June 15, 2008

Pelargonerna är fina nu

De som såg så rankiga ut från början. Visst är det fantastiskt! Och pionen är så vacker.




Sunday, June 08, 2008

Nytt på landet

... jag har fått ett SMEG!
Lite finjustering kvarstår men jag var tvungen att visa ändå ... Visst är det fint. Ibland förstår han allt min käre man.

Tuesday, June 03, 2008

Sol och sommar!


Varmt, varmt och sol, sol. Sommaren har verkligen kommit. I helgen var vi och latade oss på landet och nu är det rusch med presenter till avslutningar, examenskläder, mycket på jobbet, avslutningar och picknick. Det blir inte mycket keramik och inte mycket inredning. Men så kan det vara ibland. "Butiken" hemma är i alla fall öppen när någon av oss är hemma. Så ni som känner mig, behöver ni handla något så hör bara av er!