Tuesday, September 25, 2007

Lite mindre tid ska ge mer tid ...

Jag har gått ner i arbetstid. Till 85%. Kan tyckas lite men jag tror att det kommer att göra underverk med mitt liv. Hoppas på det i alla fall. Har stressat alldeles för mycket med jobb, barn, hem och hus. Hinner inte med mig själv. Hinner inte med skapandet. Hinner inget mer än det jag måste och det med andan i halsen. Har inte mått så bra. Så från och med måndag har jag en timme till åt mig själv måndag till torsdag och två på fredagen. Härligt.

Friday, September 21, 2007

Pyssel utlovat ...

... och jag pysslade igår. Gjorde ett halsband som jag haft i huvudet hur länge som helst men bara inte gjort. Jag har gjort hänget i keramik och satt det på fin kulkedja i silver. Har haft det på mig idag och tycker redan jättmycket om det.





Och i morse tog jag kort på mina nya höstblommor på trappan. Lika mycket som jag älskar mina rosa pelargoner, lika mysigt är det att sätta ut ljung och andra höstblommor. Jag gillar särskilt prydnadskålen som är ljusrosa i mitten. Nu är det fredag. Tar med mig kameran hem från jobbet och hoppas att jag återkommer med nya fina bilder ... Trevlig helg.




Thursday, September 20, 2007

Dags att komma tillbaka ...

... jag har ju inte haft semester så här länge. Har bara haft svårt att komma igång. Svårt att veta vad jag ska skriva om. Bara läst och kikat på alla andras. Som verkar ha ideer som sprutar och tid att fixa och trixa. Jag jobbar mest, på mitt "vanliga" jobb. Så det blir alldeles för lite skapat tycker jag. Bot och bättring. Imorgon ska jag visa något jag pysslat med. Jag lovar.